Skip to content
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Po uvedení na trh čistejších elektrických a hybridných automobilov majú spoločnosti väčší výber ako kedykoľvek predtým. Začali aj zaujímavé výpočty a porovnania nákladov tradičných benzínových a naftových s elektrickými vozidlami. Existuje však stále veľa úvah, či je trh pripravený na zmeny.

Virtuálna konferencia Electric Fleet Conference, ktorá sa uskutoční 23. – 24. marca vo Veľkej Británii, poskytne poradenstvo, postrehy a učenie sa od odborníkov, ktorí rozhodujú o flotile.

Prvý deň sa zameria na vozidlá a mobilitu, pričom stretnutia budú hodnotiť politický plán smerujúci k dekarbonizácii, nové vozidlá a technológie, celkové náklady na vlastníctvo, následnú starostlivosť a zavedenie stratégie mobility EV.

V druhý deň sa dôraz presunie na nabíjaciu infraštruktúru EV, pričom relácie zamerajú pozornosť na efektívne nabíjanie pracoviska zamerané na budúcnosť, poradenstvo v oblasti ekologického riadenia vozidla, verejnú nabíjaciu infraštruktúru a obchodnú spoluprácu.

Vo svete sú rôzne návrhy na zákaz predaja benzínových či naftových automobilov, preto je na mieste zamyslieť sa nad pomalou zmenou a smerovaniu k elektrickým vozidlám a budovaniu nabíjacej infraštruktúry.

Na konferencii budú prezentovať najlepší britský odborníci, ktorí vám poskytnú rady o najlepších postupoch na zaistenie bezproblémovej ceste k elektrickej energii.

Prihálste sa na virtuálnu konferenciu elektrického parku.

Zdroj: www.fleetnews.co.uk Foto: Ralph Huter, Unsplash

system updates, release

Release 217

Možnosť zobrazenia vodiča pri podriadenom objekte, aktualizované schvaľovanie jázd a mnoho iného prináša najnovší release 2.17.

Čítať viac »
Rozvoj systemu

Release 2.16

Ergonómia systému prispôsobená používateľským potrebám, možnosť zobrazenia panoramatických snímok v mapách, vizuálne zobrazenie uzamknutých období v kalendári a mnoho iného prináša najnovší release 2.16.

Čítať viac »
system updates, release

Release 2.15

Zlepšený číselník obdobia, optimaliované pravidlá generovania reportov, zjednodušená správa systému a mnoho iného prináša najnovší release 2.15.

Čítať viac »

kontaktný formulár

*tieto polia sú povinné