Skip to content
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Schopnosť implementovať najnovšie technológie, využiť ich benefity v plnom rozsahu a promptne reagovať na potreby trhu. To sú hlavné piliere úspešného biznisu a zároveň dôvody, prečo stále viac firiem, vrátane veľkých globálnych hráčov, investuje nemalé finančné prostriedky do IoT technológií, ktoré prepájajú dnes tak dôležitý digitálny svet s tým fyzickým.

 

S cieľom priniesť najinovatívnejšie IoT riešenia priamo k vám, v rukách máme naše vlastný systém vytvorený na mieru. Hlavným zámerom, prečo sme sa rozhodli pre vývoj vlastného GPS riešenia, bolo pomôcť stredným a veľkým podnikom zabezpečiť hladký chod celej spoločnosti. Od efektívneho riadenia, cez automatizáciu procesov až po optimalizáciu nákladov a dosahovanie vytýčených cieľov.

 

Pre hladký chod spoločnosti je kľúčová produktivita, preto náš systém prináša prehľadný spôsob manažovania zamestnancov. K dispozícii máte celodenný prehľad aktivít, možnosť organizácie práce v reálnom čase, efektívnejšie spôsoby komunikácie a tiež vyhodnocovanie vyťaženosti a produktivity zamestnancov. Na vyššiu bezpečnosť vašich pracovníkov dohliadajú funkcie, ako napr. panic-button či men-down systém.

 

Súčasťou nášho GPS riešenia je aj zber dát dôležitých pre rast vašej firmy, zlepšovanie produktov, služieb, vzťahov so zákazníkmi a obchodnými partnermi. Zozbierané dáta vám otvárajú nové možnosti pri objavovaní potenciálnych príležitostí pre váš biznis, tvorbe prediktívnych modelov alebo vyhodnocovaní marketingových aktivít.

 

To je len zlomok funkcií, ktoré sú implementované v našom GPS riešení na mieru. Vďaka tímu profesionálov vám vieme poskytnúť špičkový systém, ktorý kontinuálne vyvíjame s ohľadom na potreby našich klientov. Obrovský dôraz tiež kladieme na bezpečnosť a spoľahlivosť systému, aby ste sa mohli na nás s plnou dôverou spoľahnúť.

Foto: Dan LeFebvre, Unsplash

system updates, release

Release 217

Možnosť zobrazenia vodiča pri podriadenom objekte, aktualizované schvaľovanie jázd a mnoho iného prináša najnovší release 2.17.

Čítať viac »
Rozvoj systemu

Release 2.16

Ergonómia systému prispôsobená používateľským potrebám, možnosť zobrazenia panoramatických snímok v mapách, vizuálne zobrazenie uzamknutých období v kalendári a mnoho iného prináša najnovší release 2.16.

Čítať viac »
system updates, release

Release 2.15

Zlepšený číselník obdobia, optimaliované pravidlá generovania reportov, zjednodušená správa systému a mnoho iného prináša najnovší release 2.15.

Čítať viac »

kontaktný formulár

*tieto polia sú povinné